Geen producten (0)
Geen producten (0)

Billbergia Nutans "Tears of Joy" Vorst Bestendig

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11559
Omschrijving

Billbergia Nutans "Tears of Joy"

Opmerkingen: Deze Billbergia Nutans Tears of Joy kan als kamerplant of als tuinplant op een lichte standplaats, niet in de volle zon, worden geplaatst. De Billbergia Nutans Tears of Joy kan lichte vorst verdragen, tot  ca. -3 c°. Bij strengere vorst de plant extra bescherming bieden. Billbergia Tears of Joy bloeit in het late voorjaar met bijzondere roze schutbladeren en opvallend blauwe bloemen. Het donkergroene blad is langwerpig en wordt tot 30 cm lang.

Billbergia Nutans komt van origine uit het bosrijke gebied van Brazilië. Deze zeer fraaie bromelia soort groeit daar in de bomen en ook op de grond. De wortels van de plant zorgen ervoor dat deze zich hecht aan de bomen.

Deze Billbergia Nutans "Tears of Joy" staat graag op een half schaduw plaats. In het groeiseizoen van mei tot september kunt u om de 4 weken de plant licht bemesten met bijvoorbeeld koemestkorrels of PlantGrow.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Billbergia Tears of Joy is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.