Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ibervillea Lindheimeri Nr 9

€ 139,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11543
Omschrijving

Ibervillea Lindheimeri Nr 9, Potmaat 23 cm.

Bestellingen met alleen Cactus en of Caudexplanten worden binnen 5 werkdagen verzonden met uitzondering van feestdagen of weersinvloeden.

Deze Ibervillea Lindheimeri heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Opmerkingen: Ibervillea Lindheimeri een zeer fraaie Caudexplant ze heeft een bijzondere groeivorm. Planten van dit formaat zijn zijn schaars te verkrijgen en echte collecters items. Iedere plant is uniek en een lust voor het oog.Ibervillea Lindheimeri kent een rustperiode, tijdens deze periode sterkt het loof af. Deze soort kan zeer goed tegen een koele ruimte, de temperatuur mag nooit onder de 7 graden komen.

Deze Ibervillea Lindheimeri wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging :

Deze Caudexplant houdt van zeer weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u vrijwel geen water.

Deze Caudexplant is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon en kan heel goed in een koude ruimte staan. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Caudexplanten kunnen in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Caudexplanten zijn gevoelig voor teveel water. De aarde mag dan ook nooit nat aanvoelen. Caudexplanten hebben een opslag van vochtreserve in hun knol.

Deze fraaie Caudexplant is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.