Geen producten (0)
Geen producten (0)

Anoectochilus Siamensis H.9

€ 13,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11515
Omschrijving

Anoectochilus Siamensis, Jewel Orchid

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 7 cm

Hoogte: 20 tot 40 cm.

Opmerkingen: Anoectochilus Siamensis (Aardorchidee) is een zeer fraaie Jewel Orchid. Ze heeft prachtige bladeren Een lust voor het oog. Anoectochilus Siamensis wordt verstuurd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden: Gedurende de koude maanden gaan verzendingen gewoon door, wij voorzien uw pakket van een heat pack. Bij strenge vorst kan het zijn dat er tijdelijk niet verzonden wordt. Wij houden berichtgeving over de weersverwachting binnen Europa nauwlettend in de gaten.

Verzorging Jewel Orchids :

De Jewel Orchid gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Jewel Orchid is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Jewel Orchids houden van een hoge luchtvochtigheid, ze kunnen ook goed onder een stolp of terrarium worden gehouden.

De Jewel Orchid kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Jewel Orchid is gevoelig voor teveel water. Als uw Jewel Orchid bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Jewel Orchids zijn speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.