Geen producten (0)
Geen producten (0)

Echinocereus Pectinatus Rubispinus

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG748
Omschrijving

Echinocereus Pectinatus Rubispinus

Hoogte: 10  tot aan 15 cm. Echinocereus Pectinatus Rubispinus" groeit in een kluster er zullen steeds meer bollen in de pot gaan vormen

Opmerkingen: Echinocereus Pectinatus Rubispinus is een zeer fraaie Echinocereus. ze heeft een zeer fraaie roze kleur.  Een lust voor het oog.

Echinocereus Pectinatus Rubispinus" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Echinocereus Pectinatus Rubispinus :

De Echinocereus Pectinatus Rubispinus houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Echinocereus Pectinatus Rubispinus" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Echinocereus Pectinatus Rubispinus" kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Echinocereus Pectinatus Rubispinus" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Echinocereus Pectinatus Rubispinus"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Echinocereus Pectinatus Rubispinus" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 9,95