Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kalanchoe Oricula "Lady Finger"

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG745
Omschrijving

Kalanchoe Oricula "Lady Finger"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 15 tot 20 cm.

Hoogte: 20  tot aan  40 cm. 

Opmerkingen: Kalanchoe Oricula "Lady Finger" is een  bijzondere Kalanchoe. Ze heeft grijze bladeren en een wel heel bijzondere groeivorm. 

Kalanchoe Oricula "Lady Finger" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Kalanchoe Oricula "Lady Finger" :

De Kalanchoe Oricula "Lady Finger"" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Kalanchoe Oricula "Lady Finger" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Kalanchoe Oricula kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Kalanchoe Oricula "Lady Finger"" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Kalanchoe Oricula "Lady Finger is gevoelig voor teveel water. Als u Kalanchoe Oricula bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Kalanchoe Oricula "Lady Finger"" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.