Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vriesea Hieroglyphica hybride 01

€ 34,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG742
Omschrijving

Vriesea Hieroglyphica hybride 01

Blad: Bladeren behalen een lengte van 30 tot 50 cm

Hoogte: 40 tot-70 cm.

Opmerkingen: Vriesea Hieroglyphica hybride is een zeer fraaie Vriesea. Ze heeft prachtige generfde bladeren in een bont patroon. 

Vriesea worden als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Vriesea Hieroglyphica hybride :

De Vriesea Hieroglyphica hybride heeft voldoende water nodig, het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. Het beste kunt u uw Vriesea water geven via het hart van de plant, zo loopt het water via de plant over de aarde. Vriesea moet altijd een laagje water in zijn hart hebben staan, u gebruikt voor de optimale verzorging regenwater.

De Vriesea Hieroglyphica hybride is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Vriesea Hieroglyphica kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Vriesea kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

De Vriesea Hieroglyphica groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Vriesea Hieroglyphica hybride is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV

De Vriesea Hieroglyphica hybride is een zeer fraaie plant die u in uw huis het ultieme Urban Jungle gevoel zal geven. Bij de juiste verzorging zal de plant uitgroeien tot een fraai en groot exemplaar.