Geen producten (0)
Geen producten (0)

Manihot Esculenta Variegata

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG741
Omschrijving

Manihot Esculenta Variegata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 15 tot 25 cm

Hoogte: 100 tot 120 cm.

Opmerkingen: Manihot Esculenta Variegata is een zeer fraaie Manihot. Ze heeft prachtige variegata bladeren. Unieke plant die zelden of nooit wordt aangeboden.

Manihot Esculenta Variegata worden als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Manihot Esculenta Variegata :

De Manihot Esculenta Variegata heeft voldoende water nodig, het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden.

De Manihot Esculenta Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet  in het felle zonlicht wordt geplaatst..Manihot Esculenta Variegata kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Manihot Esculenta Variegata" kan lage temperaturen verdragen tot 10 graden.

Manihot Esculenta Variegata" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een zeer lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Manihot Esculenta Variegata" groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Manihot Esculenta Variegata" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV