Geen producten (0)
Geen producten (0)

Peperomia Helios Variegata

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11316
Omschrijving

Peperomia Helios Variegata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm.

Hoogte: 20  tot aan 40 cm.

Opmerkingen: Peperomia Helios Variegata is een zeer fraaie Peperomia. ze heeft  zeer fraaie variegata  bladeren met diepe nerven. Een lust voor het oog.

Peperomia Helios Variegata wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Peperomia Helios Variegata  :

De Peperomia Helios Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

DePeperomia Helios Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Peperomia Helios Variegata" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Peperomia Helios Variegata" is gevoelig voor teveel water. Als u Peperomia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Peperomia Helios Variegata" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.