Geen producten (0)
Geen producten (0)

Microgramma Lycopodioides

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG740
Omschrijving

Microgramma Lycopodioides

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: Klimplant

Opmerkingen: Microgramma Lycopodioides is een zeer fraai varentje wat zelden wordt aangeboden. Ze heeft prachtige hangende ranken

Microgramma Lycopodioides als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Microgramma Lycopodioides :

De Microgramma Lycopodioides vebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

DeMicrogramma Lycopodioides is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet in het zonlicht wordt geplaatst. Microgramma Lycopodioides kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Microgramma kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Microgramma Lycopodioides"kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een zeer lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Microgramma Lycopodioides" groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Microgramma Lycopodioides" is gevoelig voor teveel water. Als u  Microgramma bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Microgramma Lycopodioides" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV