Geen producten (0)
Geen producten (0)

Agave Potatorum "Kichiokan" Marginata

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11296
Omschrijving

Agave Potatorum "Kichiokan" Marginata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 20 cm.

Hoogte: 25  tot aan  40 cm. 

Opmerkingen: Agave Potatorum "Kichiokan" Marginata is een zeer bijzondere variegata Agave. ze heeft grijs groene bladeren met creme strepen. Zeer fraai en bijzonder plantje Een lust voor het oog.

Agave Potatorum Variegata wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Agave Potatorum VariegataAgave Potatorum "Kichiokan" :

De Agave Potatorum Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Agave Potatorum Variegata" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Agave Potatorum kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Agave Potatorum Variegata  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Agave Potatorum  is gevoelig voor teveel water. Als u Agave bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Agave Potatorum Variegata" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.