Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rhipsalis Micrantha Kirbergii

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG736
Omschrijving

Rhipsalis Micrantha Kirbergii

Blad:Twijgen behalen een lengte tot 100 cm

Hoogte: Hangplant

Opmerkingen: Rhipsalis Micrantha Kirbergii is een zeer fraie Rhipsalis. ze heeft prachtige lange twijgel in een olijfgroene kleur..

Rhipsalis Micrantha Kirbergii wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Rhipsalis Micrantha Kirbergii" :

De Rhipsalis Micrantha Kirbergii" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Rhipsalis Micrantha Kirbergii is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Rhipsalis kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Rhipsalis Micrantha Kirbergii  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Rhipsalis Micrantha Kirbergii" is gevoelig voor teveel water. Als u Rhipsalis bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Rhipsalis Micrantha Kirbergii" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.