Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aeschynanthus "Scoubidou Sunrise"

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG735
Omschrijving

Aeschynanthus "Scoubidou Sunrise"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 2 tot 5 cm

Hoogte: Klimplant

Opmerkingen: Aeschynanthus "Scoubidou Sunrise" is een zeer fraaie Aeschynanthus. ze heeft prachtige groene bladeren met witte vlekken en strepen, haar nieuwe uitlopers zijn steeds geel groen van kleur. Een lust voor het oog.

Aeschynanthus "Scoubidou Sunrise" wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging  Aeschynanthus "Scoubidou Sunrise" :

De Aeschynanthus "Scoubidou Sunrise" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aeschynanthus "Scoubidou Sunrise is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aeschynanthus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Aeschynanthus "Scoubidou Sunrise" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aeschynanthus "Scoubidou Sunrise"" is gevoelig voor teveel water. Als u Aeschynanthus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Aeschynanthus "Scoubidou Sunrise is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 9,95