Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kalanchoe marmorata "Partridge Tiger"

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG734
Omschrijving

Kalanchoe marmorata "Partridge Tiger"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm.

Hoogte: 15  tot aan  25 cm. 

Opmerkingen: Kalanchoe marmorata "Partridge Tiger" is een zeer bijzondere Kalanchoe. ze heeft grijze bladeren met zwarte vlekken. Zeer fraai en bijzonder plantje Een lust voor het oog.

Kalanchoe marmorata "Partridge Tiger" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Kalanchoe marmorata "Partridge Tiger" :

De Kalanchoe marmorata "Partridge Tiger" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Kalanchoe marmorata "Partridge Tiger is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Kalanchoe marmorata kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Kalanchoe marmorata "Partridge Tiger kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Kalanchoe marmorata "Partridge Tiger  is gevoelig voor teveel water. Als u Adromischus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Kalanchoe marmorata "Partridge Tiger"" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 9,95