Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aeonium Arboreum Kiwi Large

€ 39,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11204
Omschrijving

Aeonium Arboreum Kiwi

Opmerkingen: Aeonium Arboreum Kiwi is een zeer fraaie Aeonium. Ze heeft prachtige bladeren, een lust voor het oog.  Aeonium Arboreum Kiwi wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm

Hoogte: 10 tot aan 30 cm. 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote hoeveelheid bestellingen is het niet mogelijk om planten aan bestaande bestellingen toe te voegen.

Verzorging Aeonium Arboreum Kiwi :

De Aeonium Arboreum Kiwi houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aeonium Arboreum Kiwi is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. De Aeonium Arboreum Kiwi kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Aeonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aeonium Arboreum Kiwi is gevoelig voor teveel water. Als uw Aeonium bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Aeonium Arboreum Kiwi is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.