Geen producten (0)
Geen producten (0)

Euphorbia Ritchiei Madagascar Spurge

€ 16,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11170
Omschrijving

Euphorbia Ritchiei Madagascar Spurge

Opmerkingen: Euphorbia Ritchiei Madagascar Spurges is een zeer fraaie plant, ze heeft een bijzondere groeivorm. Iedere plant is uniek en een lust voor het oog. Deze Euphorbia Ritchiei Madagascar Spurge wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging :

Deze Euphorbia houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u vrijwel geen water.

Deze Euphorbia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. De Euphorbia Ritchiei Madagascar Spurge vedraagt geen temperaturen onder de 15 graden. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Euphorbia kunnen in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Euphorbia zijn gevoelig voor teveel water. De aarde mag dan ook nooit nat aanvoelen. 

Euphorbia Ritchiei Madagascar Spurge is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.