Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ceropegia Woodii "Silver Glory"

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11151
Omschrijving

Ceropegia Woodii "Silver Glory"

Opmerkingen: Ceropegia Woodii "Silver Glory" is een zeer fraaie en nostalgische plant maar dan met prachtige zilver kleurende bladeren. Ceropegia Woodii "Silver Glory" wordt als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 0.5 tot 1.5 cm

Hoogte: 80 tot 120 cm. (Hangplant).

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Ceropegia Woodii "Silver Glory" :

De Ceropegia Woodii "Silver Glory" gebruikt in het groei seizoen veel water, het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. De plant mag niet met zijn voeten in het water staan (natte voeten) dan kan er wortelrot optreden. 

De Ceropegia Woodii "Silver Glory" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Ceropegia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Ceropegia kan geen temperaturen verdragen onder de 10 graden.

Ceropegia Woodii "Silver Glory" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Ceropegia Woodii "Silver Glory groeit vrij snel, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in het jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Ceropegia Woodii "Silver Glory" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.