Geen producten (0)
Geen producten (0)

Asplenium Scolopendrium Vorstbestendig

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11135
Omschrijving

Asplenium Scolopendrium, Tongvaren, potmaat 19 cm, Vorstbestendig 

Opmerkingen: Asplenium Scolopendrium is een zeer fraaie winterharde varen. Ze heeft prachtige fris groene bladeren met een bijzondere groeivorm. Asplenium Scolopendrium wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. De Asplenium Scolopendrium is groenblijvend in de winter.

Hoogte: Asplenium Scolopendrium kan een hoogte van 40 tot aan 60 cm bereiken.

Standplaats: Schaduw /half schaduw.

Verzorging Asplenium Scolopendrium :

De Asplenium Scolopendrium gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Asplenium Scolopendrium kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Asplenium Scolopendrium is gevoelig voor natte voeten. Als uw Asplenium bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Asplenium is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.