Geen producten (0)
Geen producten (0)

AANBIEDING Philodendron "Pink Princess"

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG722
Omschrijving

Philodendron "Pink Princess"

Deze selectie planten is tegen een speciale prijs te koop omdat deze nog minimaal de roze kleur vertonen, planten die ouder worden gaan ook roze kleuren. Nu de kans om voordelig de mooie soort te bemachtigen

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron "Pink Princess" is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige groene bladeren met roze vlekken en strepen.

Philodendron "Pink Princess"  wordt  als volledig gewortelde zoals afgebeeld op de foto geleverd. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Wij adviseren u de plant de komende 2 tot 3 maanden niet te verpotten

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

DePhilodendron "Pink Princess" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron "Pink Princess" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron "Pink Princess" is gevoelig voor teveel water. Als u Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Philodendron "Pink Princess" is speciaal uitegekozen voor Nelumbogarden door Matthijs