Geen producten (0)
Geen producten (0)

Cypripedium Pubescens Geel, Tuinorchidee Winterhard

€ 16,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11057
Omschrijving

Cypripedium Pubescens Geel,Tuinorchidee Winterhard

Opmerkingen: Cypripedium Pubescens Geel is een zeer fraaie Tuinorchidee die met fraaie bloemen bloeit. Deze fraaie tuin Orchidee is vorstbestendig en kan in een pot of volle grond worden geplaatst. Bij zeer strenge vorst raden wij aan de plant enige bescherming te bieden door bijvoorbeeld de aarde wat af te dekken of de pot in een koele ruimte te plaatsen maximaal 7 graden.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 30 cm.

Hoogte: Tot 30 - 60 cm.

Bloemen: Cypripedium Pubescens heeft gele bloemen, haar bloemen bereiken een groote van 5 tot 8 cm.

De planten die wij leveren hebben minimaal 5 uitlopers. De bloeiperiode is afhankelijk van het weer mei / juni.

De Cypripedium Pubescens staat het liefst op een plaats met enkele uren zon per dag. Ze hebben een uitgesproken voorkeur voor voedzame grond die goed vochtdoorlatend is. In de groeiperiode is voldoende vocht noodzakelijk. ’s Winters moet de grond vlot afwateren. 

Cypripedium Pubescens is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.
In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.