Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hibiscus Rosa Sinensis Variegata

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10994
Omschrijving

Hibiscus Rosa Sinensis Variegata

Opmerkingen: Hibiscus Rosa Sinensis Variegata is een zeer fraaie Hibiscus die met rode bloemen bloeit. Deze fraaie plant is voor binnen in de winter en in de zomer als kuipplant op het terras geschikt. De Hibiscus Rosa Sinensis Variegata verdraagt geen temperaturen onder de 10 graden.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 7 cm

Hoogte: Tot 150 - 175 cm.

De Hibiscus Rosa Sinensis Variegata staat het liefst op een plaats met enkele uren zon per dag. Ze hebben een uitgesproken voorkeur voor voedzame grond. In de groeiperiode is voldoende vocht noodzakelijk. ’s Winters moet de grond vlot afwateren.

Knip de uitgebloeide bloemen na de bloei net boven de nieuwe groei af. Een volwassen Hibiscus Rosa Sinensis Variegata die te groot is geworden of waarvan de takken te hoog zijn kan gesnoeid worden. Snoei de oudste en dikste takken in de late herfst terug tot de gewenste vorm. Gebruik een scherpe snoeischaar voor dit karwei. 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Hibiscus Rosa Sinensis Variegata is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.