Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dieffenbachia "Tropic Snow"

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG702
Omschrijving

Dieffenbachia "Tropic Snow"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35cm

Hoogte: 100 - 150 cm.

Opmerkingen: Dieffenbachia "Tropic Snow" is een zeer fraaie Dieffenbachia. ze heeft prachtige bladeren. Een lust voor het oog.

Dieffenbachia "Tropic Snow" geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dieffenbachia "Tropic Snow"  :

De Dieffenbachia "Tropic Snow" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De  Dieffenbachia "Tropic Snow is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Dieffenbachia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst, pas op met zon.

Dieffenbachia "Tropic Snow  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dieffenbachia "Tropic Snow is gevoelig voor teveel water. Als u  Dieffenbachia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dieffenbachia "Tropic Snow  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.