Geen producten (0)
Geen producten (0)

Utricularia Calycifida Grand Sabana

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10923
Omschrijving

Utricularia Calycifida Grand Sabana, diameter pot 8,5 cm.

Hoogte: Tot 5 - 10 cm.

Opmerkingen: Utricularia Calycifida Grand Sabana is een zeer fraaie Utricularia. Ze heeft prachtig gekleurde bladeren en fraaie bloemen. Utricularia Calycifida is geschikt voor binnen en heeft een hoge luchtvochtigheid nodig Utricularia verdraagt geen temperaturen beneden de 15 graden. 

Utricularia Calycifida Grand Sabana wordt verstuurd als opgepotte plant zoals afgebeeld op de foto, planten kunnen onderling van elkaar verschillen.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Utricularia Calycifida :

De Utricularia Calycifida gebruikt veel water de grond mag nooit uitdrogen. In de natuur groeit hij veelal in het moeras. In de winter geef je wel minder water, maar de aarde mag dan ook nooit uitdrogen.

De Utricularia Calycifida houdt van een plaats in de schaduw en verdraagt geen zon.

Utricularia Calycifida mag nooit bemest worden met meststoffen, de voeding haalt hij uit de vertering van gevangen organismen onder de grond. De Utricularia Calycifida heeft ondergronse blaasjes waarmee hij zijn prooi vangt. Het is raadzaam uw Utricularia Calycifida te gieten met regen water, Utricularia verdraagt geen kalk.

Verpotten van een Utricularia Calycifida doet u in het voorjaar. Gebruik bij het verpotten nooit potgrond. Een Utricularia Calycifida groeit het beste in onbemeste turf. Voor het beste resultaat mag er eventueel perliet worden toegevoegd, zo blijft het mengsel na verloop van tijd luchtig.

Utricularia Calycifida is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor "De Grote Tuinverbouwing" Robs Tuindagboek, Matthijs Hazeleger en Rob Verlinden SBS 6