Geen producten (0)
Geen producten (0)

Euphorbia Fruticosa Inermis

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10889
Omschrijving

Euphorbia Fruticosa Inermis, pot maat 23 cm

Opmerkingen: Euphorbia Fruticosa Inermis is een zeer mooie Euphorbia. Ze heeft een zeer fraai blad en een heel bijzondere groeivorm. Zeer fraai en bijzonder plantje. 

Bestellingen met alleen Cactus worden binnen 5 werkdagen verzonden met uitzondering van feestdagen of weersinvloeden.

Verzorging Euphorbia Fruticosa Inermis:

De Euphorbia Fruticosa Inermis houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Euphorbia Fruticosa Inermis is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Euphorbia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Euphorbia Fruticosa Inermis kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte cactus bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Euphorbia Fruticosa Inermis is gevoelig voor teveel water. Als uw Euphorbia bruine verkleuring krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. U kunt bruine delen nadat ze zijn ingedroogd voorzichtig verwijderen.

Euphorbia Fruticosa Inermis is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.