Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aloe Humilis Shark Variegata

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10880
Omschrijving

Aloe Humilis Shark Variegata

Opmerkingen: De Aloe Humilis Shark Variegata is een zeer fraaie Aloe, ze heeft prachtige bladeren. Aloe Humilis Shark Variegata wordt geleverd als geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Planten kunnen onderling van elkaar verschillen.

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Aloe:

De Aloe houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Aloe is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij kan op een zonnige of half schaduw standplaats. Aloe kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Aloe kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. Aloe is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.