Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sale Dischidia Platyphylla

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10867
Omschrijving

Uitverkoop van €22,95 nu voor €14,95.-

Dischidia Platyphylla

Opmerkingen: Dischidia Platyphylla is een zeer fraaie Dischidia. Ze heeft prachtige groene bladeren die licht opbollen. Dischidia Platyphylla worden geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen van elkaar verschillen. Wij raden aan de plant na aankomst niet te verpotten en eerst een rust periode van minimaal 2 maanden te geven.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: 80 tot aan 120 cm (klimplant) 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten in gerecycled materiaal, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Dischidia Platyphylla :

De Dischidia Platyphylla houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dischidia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia Platyphylla kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia Platyphylla is gevoelig voor teveel water. Als uw Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dischidia Platyphylla is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.