Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Boncellensis "Hedgehog"

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10859
Omschrijving

Sansevieria Boncellensis "Hedgehog"

Hoogte: 10  tot aan 30 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Boncellensis "Hedgehog" is een geheel nieuwe hybide die enkel bij ons aangeboden wordt, deze hybride importeren wij rechtstreeks van de kweker. Ze heeft prachtige stevige bladeren haar nieuwe bladeren zijn steeds licht geel van kleur. Een lust voor het oog. Planten kunnen een kleine bladschade hebben

Sansevieria Boncellensis "Hedgehog wordt geleverd als geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto.Planten kunnen onderling verschillen een kleine bladschade zoals op de foto kan voorkomen. Er zijn slechts enkele planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Boncellensis "Hedgehog :

De Sansevieria Boncellensis "Hedgehog houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Boncellensis "Hedgehog is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Boncellensis "Hedgehog" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Boncellensis "Hedgehog" is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Boncellensis "Hedgehog" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.