Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Boncellensis Yellow Tip

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10857
Omschrijving

Sansevieria Boncel Yellow Tip

Opmerkingen: Sansevieria Boncel Yellow Tip is een zeer fraaie Sanveveria. Sansevieria Boncel Yellow Tip wordt geleverd als geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen in kleur en blad patronen.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Boncel Yellow Tip :

De Sansevieria Boncel Yellow Tip houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Boncel Yellow Tip is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Boncel Yellow Tip is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.