Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Albo Variegata

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10842
Omschrijving

Syngonium Albo Variegata 

Opmerkingen: Syngonium Albo Variegata is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere groene blad met witte vlekken en strepen. Syngonium Albo Variegata wordt geleverd als gewortelde stekplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend, planten kunnen onderling verschillen van elkaar. Alle planten hebben witte vlekken en of strepen.

Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling van elkaar verschillen, alle geleverde planten hebben variegata bladeren. 

Syngonium Albo Variegata planten zijn opgepot als stekplant in de juiste aarde. Wij adviseren u de plant de komende maanden nog niet te verpotten. Verpotten direct na aankomst geeft stress en schade, de plant kan dit mogelijk niet overleven.

Wij verpakken en verzenden uw Syngonium Albo Variegata zeer zorgvuldig, verkleuring of bladschade vallen niet onder de garantie. Het aanraken van de witte blad delen raden wij af het geeft verkeluring en schade aan het blad.

Hoogte: 50 tot 100 cm.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium Albo Variegata :

De Syngonium Albo Variegata houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Albo Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium is gevoelig voor teveel water.

Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto.