Geen producten (0)
Geen producten (0)

Crassula Buddha Temple

€ 5,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10825
Omschrijving

Crassula Buddha Temple

Opmerkingen: Crassula Buddha Temple is een zeer fraaie Crassula hybride. Ze groeit in een bijzondere vorm. Crassula Buddha Temple wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen van elkaar verschillen.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 1 tot 2 cm

Hoogte: 10 tot aan 30 cm

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Crassula Buddha Temple :

De Crassula houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot / schimmel optreden. 

De Crassula Buddha Temple is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Crassula kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Crassula kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Crassula is gevoelig voor teveel water. Als uw Crassula bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap aanvoelen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren verwijderen