Geen producten (0)
Geen producten (0)

Mammillaria Spinosissima v. Rubisprina Variegata Nr 2

€ 79,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10820
Omschrijving

Mammillaria Spinosissima v. Rubisprina Variegata Nr 2, Pot maat 17 cm.

Deze Mammillaria Spinosissima v. Rubisprina Variegata heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Bestellingen met alleen Cactus worden binnen 5 werkdagen verzonden, met uitzondering van feestdagen of weersinvloeden.

Hoogte: 20 tot aan 40 cm. Mammillaria Spinosissima v. Rubisprina Variegata groeit in een zuil vorm er zullen steeds meer meerdere vertakkingen gaan vormen. 

Opmerkingen: Mammillaria Spinosissima v. Rubisprina Variegata is een zeer fraaie Mammillaria ze heeft een bijzondere groei vorm. 

Mammillaria Spinosissima v. Rubisprina Variegata wordt geleverd als volledig gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzorging :

Deze cactus houdt van zeer weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u de catus geen water.

Deze catus is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Cactussen kunnen in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Cactus is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Deze fraaie cactus is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.