Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rhipsalis Floccosa Speciosa XXL

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG682
Omschrijving

Rhipsalis Floccosa Speciosa XXL

Blad:Twijgen behalen een lengte tot 100 cm

Hoogte: Hangplant

Opmerkingen: Rhipsalis Floccosa Speciosa is een zeer fraie Rhipsalis. Ze heeft prachtige lange twijgen in een donkergroene kleur..

Rhipsalis Floccosa Speciosa wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Rhipsalis Floccosa Speciosa :

DeRhipsalis Floccosa Speciosa" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Rhipsalis Floccosa Speciosa Minor is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Rhipsalis kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Rhipsalis Floccosa Speciosa"  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Rhipsalis Floccosa Speciosa" is gevoelig voor teveel water. Als u Rhipsalis bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Rhipsalis Floccosa Speciosa" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.