Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ludisia Discolor

€ 13,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10679
Omschrijving

Ludisia Discolor

Opmerkingen: Ludisia Discolor (Aardorchidee) is een zeer fraaie Ludisia. Ze heeft prachtige bruin / rode bladeren met zilver grijze nerven. Ludisia Discolor bloeit met witte bloemen. Een lust voor het oog. Ludisia Discolor wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 7 cm

Hoogte: 20 tot 40 cm.

Verzendtijden: Gedurende de koude maanden gaan verzendingen gewoon door, wij voorzien uw pakket van een heat pack. Bij strenge vorst kan het zijn dat er tijdelijk niet verzonden wordt. Wij houden berichtgeving over de weersverwachting binnen Europa nauwlettend in de gaten

Verzorging Ludisia Discolor:

De Ludisia Discolor gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Ludisia Discolor is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Ludisia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Ludisia Discolor kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Ludisia Discolor is gevoelig voor teveel water. Als uw Ludisia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Ludisia Discolor is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.