Geen producten (0)
Geen producten (0)

Medinilla "Florinilla Magic"

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG679
Omschrijving

Medinilla "Florinilla Magic"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 10 cm

Hoogte: 40 tot-70 cm.

Opmerkingen: Medinilla "Florinilla Magic" is een zeer fraaie dwerg Medinilla. Ze heeft prachtige generfde bladeren en bloeit met fraaie bloemtrosen 

Medinilla "Florinilla Magic" worden als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Medinilla "Florinilla Magic" :

DeMedinilla "Florinilla Magic" heeft voldoende water nodig, het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. Het beste kunt u uw Medinilla "Florinilla Magic" regenwater geven.

DeMedinilla "Florinilla Magic is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst.. Medinilla "Florinilla Magic kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Medinilla "Florinilla Magic" kan lage temperaturen verdragen tot 10 graden.

Medinilla "Florinilla Magic kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een zeer lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Medinilla "Florinilla Magic groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Medinilla "Florinilla Magic is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV