Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aeonium Tabuliforme Variegata

€ 13,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10626
Omschrijving

Aeonium Tabuliforme Variegata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm

Hoogte: 10 tot aan 30 cm. 

Opmerkingen: Aeonium Tabuliforme Variegata is een zeer fraaie Aeonium. Ze heeft prachtige variegata bladeren. Een lust voor het oog.  Aeonium Tabuliforme Variegata wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote hoeveelheid bestellingen is het niet mogelijk om planten aan bestaande bestellingen toe te voegen.

Verzorging Aeonium Tabuliforme Variegata :

De Aeonium Tabuliforme Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aeonium Tabuliforme Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. De Aeonium Tabuliforme Variegata kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Aeonium Tabuliforme Variegata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aeonium Tabuliforme Variegata is gevoelig voor teveel water. Als uw Aeonium bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Aeonium Tabuliforme Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.