Geen producten (0)
Geen producten (0)

Callisia Congesta "Dragon Tail"

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG675
Omschrijving

Callisia Congesta "Dragon Tail"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 7 cm

Hoogte: Klimplant / hangplant

Opmerkingen:Callisia Congesta "Dragon Tail" is een zeer fraaie callisia. ze heeft prachtige  groene bladeren met paarse randen. Bijzondere callisia wat bijna niet wordt aangeboden. Een lust voor het oog.

Callisia Congesta "Dragon Tail" wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Callisia Congesta "Dragon Tail" :

De Callisia Congesta "Dragon Tail" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond licht vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Callisia Congesta "Dragon Tail" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het volle zonlicht wordt geplaatst. Callisia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Callisia Congesta "Dragon Tail kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Callisia Congesta "Dragon Tail is gevoelig voor teveel water. Als u Callisia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Callisia Congesta "Dragon Tail" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.