Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Burtoniae variegata

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10599
Omschrijving

Hoya Burtoniae variegata

Opmerkingen: Hoya Burtoniae variegata is een zeer fraaie Hoya. Ze heeft prachtige groene / roze variegata bladeren. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als gewortelde stek planten. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal twee maanden in de pot te laten staan.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 10 cm

Hoogte: 50 tot aan 70 cm. (klimplant) 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Hoya Burtoniae variegata  :

De Hoya Burtoniae variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Burtoniae is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Burtoniae kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Burtoniae is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Hoya Burtoniae variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.