Geen producten (0)
Geen producten (0)

Haworthia cymbiformis variegata

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10597
Omschrijving

Haworthia cymbiformis variegata

Opmerkingen: Haworthia cymbiformis variegata is een zeer fraaie plant. Ze heeft licht groene langwerpige bladeren met lichte vlekken en strepen. Haworthia cymbiformis variegata wordt geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten verschillen van elkaar.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Haworthia:

De Haworthia houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Haworthia cymbiformis variegata vraagt een lichte, half schaduw standplaats. Haworthia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Haworthia kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Haworthia is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Haworthia cymbiformis variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.