Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ficus Shivereana

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10596
Omschrijving

Ficus Shivereana

Opmerkingen: Ficus Shivereana is een zeer fraaie Ficus. Ze krijgt  prachtige grote bladeren met een fraai kleurenpatroon. Elke plant is verschillend / Planten en blad patronen verschillen van elkaar.  Ficus Shivereana wordt verzonden als geworteld opgepot plugplantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 30 cm

Hoogte: 100 tot 120 cm.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Ficus Shivereana  :

De Ficus Shivereana houdt van regelmatig water, de grond moet licht vochtig aanvoelen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. Ficus kan bij verplaatsing bladeren verliezen, deze zullen op een vaste plaats weer snel aangroeien

De Ficus Shivereana is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Ficus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Ficus Shivereana kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Ficus is gevoelig voor teveel water. Als uw Ficus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt of de aanpassing aan zijn nieuwe plaats. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Ficus Shivereana is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.