Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Fernwood Metallica

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10577
Omschrijving

Sansevieria Fernwood Metallica

Opmerkingen: Sansevieria Fernwood Metallica is een zeer fraaie Sanveveria, ze heeft prachtige grijze bladeren met zilveren strepen. Een lust voor het oog. Sansevieria Fernwood Metallica wordt geleverd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling van elkaar verschillen.

Hoogte: 40  tot aan 80 cm. 

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Fernwood Metallica :

DeSansevieria Fernwood Metallica houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Fernwood Metallica kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen.

Sansevieria is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Fernwood Metallica is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.