Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria cylindrica Nina

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10575
Omschrijving

Sansevieria cylindrica Nina

Opmerkingen: Sansevieria cylindrica Nina is een zeer fraaie Sanveveria. Sansevieria cylindrica Nina wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen van elkaar verschillen.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Sansevieria cylindrica Nina :

De Sansevieria cylindrica Nina houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria cylindrica Nina is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. Sansevieria is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria cylindrica Nina is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.