Geen producten (0)
Geen producten (0)

AANBIEDING Parthenocissus Amazonica "Jungle Vine"

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG668
Omschrijving

AANBIEDING Parthenocissus Amazonica "Jungle Vine"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 15 cm

Hoogte: Klimplant

Opmerkingen: Parthenocissus Amazonica "Jungle Vine" is een zeer fraaie Parthenocissus. ze heeft prachtige  donker groene / zwarte bladeren met zilver grijze nerven. Een lust voor het oog.

Parthenocissus Amazonica "Jungle Vine" wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Parthenocissus Amazonica "Jungle Vine :

De Parthenocissus Amazonica "Jungle Vine gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Parthenocissus Amazonica "Jungle Vine" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Parthenocissus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Parthenocissus Amazonica "Jungle Vine" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Parthenocissus Amazonica "Jungle Vine is gevoelig voor teveel water. Als u Parthenocissus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Parthenocissus Amazonica "Jungle Vine" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.