Geen producten (0)
Geen producten (0)

Peperomia Caperata "Burbella"

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10539
Omschrijving

Peperomia Caperata "Burbella"

Opmerkingen: Peperomia Caperata "Burbella" is een zeer fraaie Peperomia. Ze heeft zeer fraaie bladeren met diepe nerven. Peperomia Caperata "Burbella" worden geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm.

Hoogte: 20  tot aan 40 cm.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Peperomia Caperata "Burbella" :

De Peperomia Caperata "Burbella" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

DePeperomia Caperata "Burbella" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Peperomia Caperata "Burbella" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Peperomia Caperata "Burbella" is gevoelig voor teveel water. Als uw Peperomia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Peperomia Caperata "Burbella" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.