Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Moonshine

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10529
Omschrijving

Sansevieria Moonshine

Opmerkingen: Sansevieria Moonshine  is een zeer fraaie Sanveveria, ze heeft prachtige grijs groene bladeren. Een lust voor het oog. Sansevieria Moonshine wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Hoogte: 40 tot aan 80 cm. 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Sansevieria Moonshine:

De Sansevieria Moonshine houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Moonshine is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Moonshine kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. Sansevieria Moonshine  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Moonshine is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.