Geen producten (0)
Geen producten (0)

Anthurium Ellipticum Variegata Nr 1

€ 89,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10524
Omschrijving

Anthurium Ellipticum Variegata Nr 1

Deze Anthurium Ellipticum Variegata heeft een uniek nummer, de plant op de foto is de plant die u koopt.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 50 tot 120 cm

Hoogte: 80 tot- 120 cm.

Opmerkingen: Anthurium Ellipticum Variegata is een zeer fraaie en bijzondere Anthurium. Ze heeft prachtige groene breed generfde bladeren met witte vlekken en strepen. Deze variegata vorm zo bont gekleurd kom je bijna nooit tegen een unieke kans. 

Anthurium Anthurium Ellipticum Variegata worden als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto geleverd. Planten kunnen onderling verschillen. Planten kunnen aan oude balderen een kleine bladschade hebben.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Anthurium Ellipticum Variegata :

De Anthurium Ellipticum Variegata gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Anthurium  is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet in zonlicht wordt geplaatst. Anthurium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Anthurium kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Anthurium Ellipticum Variegata kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Anthurium Ellipticum Variegata" groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Anthurium is gevoelig voor teveel water. Als u Anthurium snel bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Anthurium Ellipticum Variegata" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV