Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sale Sansevieria Star Rose

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10488
Omschrijving

Uitverkoop van €14,95 nu voor €9,95.-

Sansevieria Star Rose

Hoogte: 10  tot aan 15 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Star Rose  is een zeer fraaie Sanveveria. Ze heeft prachtige donker groene bladeren en groeit in de vorm van een roos.  Een lust voor het oog. Sansevieria Star Rose" geleverd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Star Rose :

De Sansevieria Star Rose houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Star Rose" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Star Rose kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Star Rose"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Star Rose" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.