Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kleinia Senecio Nyikensis

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG657
Omschrijving

Kleinia Senecio Nyikensis

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm.

Opmerkingen: Kleinia Senecio Nyikensis is een zeer fraaie Kleinia. ze heeft prachtige getekende bladeren. Kleinia Senecio Nyikensis bloeit van uit het hart met een zeer fraaie rood / oranje bloem

Kleinia Senecio Nyikensis wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Kleinia Senecio Nyikensis"  :

DeKleinia Senecio Nyikensis"houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Kleinia Senecio Nyikensis is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Kleinia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Kleinia Senecio Nyikensis"  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Kleinia is gevoelig voor teveel water. Als u Kleinia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Kleinia Senecio Nyikensis" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 9,95