Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron Florida Ghost 1

€ 89,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10441
Omschrijving

Philodendron Florida Ghost 1

Deze Philodendron Florida Ghost heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm. 

Hoogte: Philodendron Florida Ghost is een klimplant en bereikt een hoogte tot wel 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron Florida Ghost is een zeer fraaie Philodendron. Deze Philodendron Florida Ghost wordt verstuurd als gewortelde en grote plant zoals afgebeeld op de foto. De plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Wij raden u aan na aankomst van de plant deze zeer zorgvuldig uit te pakken, papier af te rollen en niet van de plant af te trekken. Het aanraken van de witte delen van het blad geeft schade en het blad zal dan ook verkleuren. Bladeren die kunnen ondanks het zorgvuldige inpakken toch enkele schade oplopen, dit valt niet onder de garantie. Verzending van de Florida Ghost is dan ook geheel op eigen risico.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Philodendron Florida Ghost:

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn  klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron Florida Ghost gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Florida Ghost kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron Florida Ghost groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron Florida Ghost is gevoelig voor teveel water. Als uw Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.