Geen producten (0)
Geen producten (0)

Cercestis Mirabilis 1

€ 89,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10438
Omschrijving

Cercestis Mirabilis 1

Deze Cercestis Mirabilis heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

ATTENTIE: Cercestis Mirabilis is alleen geschikt voor de planten liefhebber met veel ervaring, deze soort vergt een speciaal onderhoud, de aankoop en verzending van een Cercestis Mirabilis is geheel op eigen risico. Na aankomst mag de plant niet uit de aarde worden gehaald, de plant zal dat niet overleven doordat zijn wortels zullen afbreken. Verpotten kan na 3 maanden na ontvangst van de plant.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 45 cm

Hoogte: 40 - 60 cm.

Opmerkingen: Cercestis Mirabilis is een zeer fraaie Cercestis, ze heeft prachtige groene bladeren. Cercestis Mirabilis is een van de zeldzame soort die in de handel bijna niet te vinden is.

Verzendtijden kunnen door drukte en of weersinvloeden afwijken.

Wij raden u aan na aankomst van de plant deze zeer zorgvuldig uit te pakken, papier af te rollen en niet van de plant af te trekken. Het aanraken van de bladeren geeft schade en het blad kan dan verkleuren. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande orders.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzorging Cercestis Mirabilis :

Het is zeer belangrijk de plant bij aankomst niet uit de pot te halen en hier zeker drie maanden mee te wachten. Al onze planten worden in hun eigen gemixte aarde aangeboden. Deze gevoelige planten verpotten bij aankomst betekend extra stress en is er een kans dat die deze stress niet overleeft.

Zet de Cercestis Mirabilis niet in de volle zon. Een fijne lichte schaduw plek voldoet. Warmte en een hogere luchtvochtigheid zijn onderdeel van zijn land van herkomst, en dit vindt de Cercestis fijn.
Geef de plant bij aankomst een lichte plek, niet teveel water, en laat hem rustig acclimatiseren voor het beste resultaat.

Cercestis Mirabilis groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.