Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sale Anthurium Black Beauty

€ 40,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10404
Omschrijving

Uitverkoop van €79,50 nu voor €40.-

Anthurium Black Beauty

Blad: Bladeren behalen een lengte van 40 tot 80 cm

Hoogte: 50 tot-100 cm.

Opmerkingen: Anthurium Black Beauty is een zeer fraaie Anthurium. Ze heeft prachtige groene bladeren, haar nieuwe bladeren zijn steeds bijna zwart van kleur. Anthurium Black Beauty is een geheel nieuwe hybride die in Europa nog niet verkrijgbaar is.

Anthurium Black Beauty wordt als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto geleverd. Een kleine bladschade aan een oud blad kan voorkomen.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Anthurium Black Beauty :

De Anthurium Black Beauty gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Anthurium  is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Anthurium Black Beauty kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Anthurium kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Anthurium Black Beauty" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

DeAnthurium Black Beauty groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Anthurium is gevoelig voor teveel water. Als u Anthurium snel bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.