Geen producten (0)
Geen producten (0)

Urginea Epigea Nr 2

€ 59,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10370
Omschrijving

Urginea Epigea Nr 2

Deze Urginea Epigea heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Bestellingen met alleen Cactus en of Caudex plantenworden binnen 5 werkdagen verzonden met uitzondering van feestdagen of weersinvloeden.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: 10  tot aan 30 cm.

Opmerkingen: Urginea Epigea is een zeer fraaie caudex plant.Een lust voor het oog.

Stephania Perrieri wordt geleverd zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Urginea Epigea :

De Urginea Epigea" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortel / caudex rot optreden. 

De Urginea Epigea is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de zon. Urginea kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Urginea Epigea kan in de zomermaanden eens in de twee maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Urginea Epigea" is gevoelig voor teveel water. Als u Urginea Epigea" bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen. De plant kan eide seizoen in rust gaan en zal het volgende voorjaar weer opnieuw uitlopen. Tijdens de rust periode geeft u bijna tot geen water.

Urginea Epigea" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.